Badal Haji 2023

Sempurnakan Hasrat Hati Yang Tertangguh buat Tersayang, 100% Jaminan Bayaran Balik sekiranya tiada Video & Gambar Pelaksanaan Badal Haji setelah selesai Musim Haji.

Dilaksanakan semasa Musim Haji

Pendaftaran & Pembayaran adalah secara Online. 

1. Pelanggan Malaysia boleh membuat pembayaran menggunakan FPX dan Kad Kredit dengan sokongan pembayaran Bank Tempatan seperti Maybank2u, CIMB Clicks dan lain-lain.

2. Pelanggan Singapura & Brunei Darussalam perlu menggunakan fungsi bayaran Kad Kredit sepenuhnya dengan sokongan Pembayaran melalui Visa dan Mastercard, harga bayaran akan mengikut kadar tukaran wang asing secara automatik.

Untuk penghantaran ke Singapura dan Brunei Darussalam akan mengguna courier service seperti Teleport by Airasia, Aramex atau Janio yang akan dipilih secara automatik menggunakan EasyParcel dengan pilihan Harga yang paling rendah.

Pelanggan akan menerima:

1. Notifikasi Emel dari Sistem secara Automatik apabila Pembayaran telah berjaya selain dari Resit Pembayaran dari Toyyibpay (Payment Gateway Aqiqah4u)

2. Notifikasi SMS/Emel Pengesahan Pembelian dan Invois Pembayaran Arovis Global Sdn Bhd beserta Akad Wakalah yang akan dilampirkan bersama setelah Staff Jualan kami membuat pengesahan pendaftaran anda.

3. Kod Unik untuk menyemak status, memuat turun Video dan Gambar Badal Haji melalui sistem Semak Status Aqiqah4u.

Kod Unik akan dihantar melalui SMS dan Emel dalam tempoh 7 hari bekerja setelah Ibadah Badal Haji selesai dilaksanakan.

Sebuah Kerjasama bersama
Arovis Travel & Tours Sdn Bhd
No KPK L/N IOTU 10244

Pilihan Pakej

Badal Haji (Pakej Rahmah)
Pembayaran Penuh: Upah Haji + Sijil + Cenderahati dari Mekah (Tasbih + Minyak Wangi)
+
RM2,500.00
Badal Haji (Pakej Ihsan)
Pembayaran Penuh: Upah Haji & Umrah + Wakaf Quran di Mekah + Sijil + Qurban di Mekah + Sijil Eksekutif Ukiran Kayu perlaksanaan Qurban + Cendehati dari Mekah (Tasbih + Minyak Wangi)
+
RM3,300.00
Badal Haji (Pakej Siddiq)
Pembayaran Penuh: Upah Haji & Umrah + Wakaf Kerusi Roda + Wakaf Quran di Mekah + Sijil + Cenderhati dari Mekah (Zamzam 500ml + Kurma Ajwa + Tasbih + Minyak Wangi + Sejadah Madinah)
+
RM3,800.00

Billing details

Your order

Product Subtotal
Badal Haji (Pakej Rahmah)
  × 1
RM2,500.00
Subtotal RM2,500.00
Shipping
Total RM2,510.00


  • Select Bank. Pembayaran melalui Bank Malaysia

Data peribadi anda akan digunakan untuk memproses tempahan anda, mengoptimasikan pengalaman anda dalam penggunaan laman web ini, dan untuk tujuan lain yang berkaitan, layari privacy policy untuk maklumat lanjut.

Badal Haji ini direkomen oleh:

Ustaz Ahmad Fuad (Afad Raihan)

Pendakwah Bebas dan Bekas Penyanyi Raihan

Ustaz Nabil Ahmad (Nabil Far East)

Pegawai JAKIM & Personaliti TV

Ustaz Rahim Nasir (Ustaz Bam Bam)

Pendakwah dan Personaliti Media Sosial

Polisi Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan EasyParcel untuk menghantar Cenderahati berupa Sijil Kayu Premium & Air Zam-Zam 250ml dalam masa 21 hari selepas Aqiqah anda selesai, kos akan dikenakan kepada pelanggan dan operator penghantaran akan dipilih secara automatik oleh sistem mengikut permintaan zon poskod anda dengan pilihan bayaran yang termurah.

Notis Penafian

Semua Maklumat Peribadi anda akan digunakan oleh syarikat untuk tujuan memproses pendaftaran anda, Maklumat Peribadi anda dilindungi oleh Undang-undang Malaysia di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010, Akta Perlindungan Pengguna 1999, Peraturan Perlindungan Pengguna (Transaksi Perdagangan Elektronik) 2012.

Hubungi Kami
Untuk sebarang Pertanyaan, Email Ke

admin@aqiqah4u.my

Aqiqah4u adalah sebuah Platform untuk Perlaksanaan Aqiqah, Qurban, Nazar, Dam dan Sedekah secara Online yang dijalankan di Tanah Suci Mekah, Laman Web ini dikendalikan oleh Arovis Global Sdn Bhd

Pejabat

Ⓒ 2021 - All Rights Are Reserved By Arovis Global Sdn Bhd